Beránek na velikonoční stůl patří. Zpestřit si ho můžeme citronovou příchutí a kandovanou kůrou z citrusů.
18 ml | olej |
6 ks | vejce |
1 balíček | kypřicí prášek do pečiva |
370 g | cukr krupice |
2 lžíce | strouhaná citrónová kůra |
450 g | polohrubá mouka |
18 ml | vlažná voda |
1 balíček | kandovaná citrusová kůra |
1 špetka | potravinářská barva - citronová žluť |
podle potřeby | |
---|---|
tuk na vymazání | |
mouka na vysypání |
autor Stáňa
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena