reklama
hledat uživatel
       

Čínské maso

Chutná stejně jako čínské maso v konzervě. Sterilované vepřové maso ve sklenicích. Určitě vyzkoušejte!


  • 3,0

    88×

    2,9 88
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Soli dáváme 2,5 dkg na 1 kg masa!

Maso omyjeme a nakrájíme na větší kostky. Promícháme se solí a kmínem.

Na dno sklenice dáme kousek vepřové kůže, potom napěchujeme připravené maso, nahoru dáme opět kousek kůže a do každé sklenice přilijeme 2 lžíce vody. Sklenice pevně uzavřeme a sterilujeme při 100°C tři dny v následujícím pořadí. 1. den 1 hodinu, 2.den 1 hodinu, 3.den 1 hodinu. Po každé sterilizaci necháme vychladit.

Vychladlé uložíme do chladu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Čínské maso

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.