reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Čínské maso s mandlemi

Další z mnoha receptů na čínu z kuřecího masa, cibule a mandlí.


  • 3,8

    10×

    3,8 10
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Kuřecí prsa omyjeme, odblaníme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Mandle spaříme horkou vodou a poté oloupeme. Oloupané mandle rozpůlíme.

Připravíme si marinádu, do které budeme maso nakládat. Do mísy dáme olej, přidáme všechno koření, žloutek, solamyl a promícháme. Poté do marinády přidáme nakrájenou cibuli a mandle. Nakonec do mísy dáme maso a vše důkladně promícháme.

Mísu vložíme do lednice a necháme 24 hodin odležet.

Druhý den maso osmažíme ze všech stran dozlatova a podáváme. Vhodnou přílohou jsou hranolky či dušená rýže.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Čínské maso s mandlemi

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.