reklama
hledat uživatel
       

Číňanova játra

Vepřová játra tak trochu na čínský způsob, podáváme s rýží a zdobíme petrželkou.


  • 4,4

    13×

    4,3 13
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

podle chuti

příloha

zálivka



Postup přípravy

Játra nakrájíme na malé tenké plátky. Pórek nakrájíme na kolečka a necháme zesklovatět na rozehřátém oleji. Přidáme játra a opékáme je asi 5 minut,vidličkou je obracíme.

Smícháme víno, magi, worchester, maizenu, cukr, pepř a nalijeme na játra a za stálého míchání necháme šťávu mírně zhoustnout. Podle chuti dosolíme.

Servírujeme s rýží a posypeme sekanou petrželkou a pálivou paprikou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Číňanova játra

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.