reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Čína z kuřecích jater

Recept na rychlý oběd z vnitřností.


  • 4,4

    31×

    4,3 31
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

omáčka

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 751 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 988 hodnocení

Pečení na víkend: Nadýchaná bublanina s ovocem nikdy nezklame

6. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 713 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 801 hodnocení

Recept na ciabattu s olivami a sušenými rajčaty krok za krokem

6. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Videorecept na zdravý oběd: Ledový salát s novými bramborami a kuřecím masem

5. 6. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 768 hodnocení

Jarní recepty našich čtenářů: Který zkusíte vy?

4. 6. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 663 hodnocení

Sezóna jahod je v plném proudu: Připravili jsme pro vás 10 rychlých receptů

3. 6. 2020

Postup přípravy

Kuřecí játra si nakrájíme na slabé plátky nebo kostičky. Zalijeme je asi dvěma lžícemi vody a jednou lžící solamylu. Pořádně promícháme. Nakrájíme si jeden pórek na tenké proužky nebo na kolečka, jak chceme. Jarní cibulku nebo klasickou cibuli na tenké plátky a česnek též na plátky.

Na hluboké pánvi rozpálíme olej, přidáme játra, která na prudkém ohni a za častého míchání orestujeme. Když se játra oddělí od sebe, přidáme pórek, cibuli a podlijeme trochou vody. Ochutíme vegetou, sójovou omáčkou a špetkou mletého zázvoru. Můžeme přidat i špetku cukru nebo ústřicovou omáčku, když bychom to chtěli trochu orientálně.

Ke konci vaření přidáme na plátky nakrájený česnek, který už jen krátce podusíme, aby zůstal napůl syrový.

Čínu z kuřecích jater podáváme s rýží, rýžovými nudlemi. Ale báječně chutná i s vařenými brambory, hranolky či americkými brambory.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Čína z kuřecích jater

    Celkový počet komentářů: 6
    • ajasvob
      ajasvob

      Text komentáře byl smazán.

      Text komentáře byl smazán.

      30.01.2014 19:12:29

    • chutka
      chutka

      Je to skvele doporucujem a varim casto

      20.02.2013 10:52:44

    • Amáta
      Amáta

      Tušila jsem to

      Předpoklad, že by se mohla játra rozpadnout, než se tepelně zpracuje pórek a cibule, se potvrdil. Vznikla játrovopórková kaše. Příště budu pórek s cibulí restovat zvlášť a do opečenýcj jater vmíchám.

      17.11.2012 20:57:53


    • kuniki
      kuniki

      Cina s kurecich jater

      Lehky a velmi chutny recept!!!!

      22.05.2010 19:40:47

    • kuniki
      kuniki

      Text komentáře byl smazán.

      Text komentáře byl smazán.

      22.05.2010 19:38:50

    • oli
      oli

      Dělala jsem z kachních jater s bramb.kaší.Výborná změna.

      14.11.2009 11:13:06


    Nalezeno receptů: 6

    Přidat příspěvek k receptu Čína z kuřecích jater

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.