reklama
hledat uživatel
       

Čína po česku

Tato čína nemá s tou pravou téměř nic společného, je to však recept na chutnou masovou směs.


  • 4,1

    22×

    4,1 22

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 549 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 815 hodnocení

Houbová sezóna je tady! Přinášíme tipy na ty nejlepší houbové recepty!

22. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Za hodinu na stole: Cuketová bábovka krok za krokem

21. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 535 hodnocení

Recept na dýňové noky se špenátem krok za krokem

20. 9. 2019

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, oloupanou cibuli a pórek na kolečka.

Všechny ingredience (maso, koření, dochucovače a žloutky) kromě žampionů smícháme dohromady a důkladně promícháme. Masovou směs necháme nejméně 24 hodin v chladničce odležet.

Čínu po česku smažíme na rozpálené pánvičce s olivovým olejem a 5 minut před dokončením přidáme žampiony a dopražíme. Můžeme doplnit bílým zelím.

Čínu po česku podáváme s přílohou podle vlastního výběru.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Čína po česku

    Celkový počet komentářů: 4
    • sendyman
      sendyman

      Je to klasická "čína po česku",

      to je v pořádku. Jen bych podotknul, že jedním ze základních znaků "číny" je to, že všechny ingredience jsou krájeny na stejný způsob: maso na nudličky, všechno na nudličky, maso na plátky, všechno na plátky, kostičky a tak.
      Pro hnidopichy (:-D): z pórku ani cibule kostičku neuděláte, to dá rozum. Ale nakrájet tak, aby to byl aspoň čtvereček ve velikosti kostiček masa. :-)
      Takže v tomto případě i pórek a cibule na nudličky... :-)

      09.08.2015 07:33:06

    • gapajaja
      gapajaja

      česká čína

      Děkuji za připomenutí. receptu.Včera jsem naložila a dnes udělala.Jen jsem přidala zeleninu a výsledek super. Díky

      04.06.2015 20:11:06

    • Libuše Chroncová
      Libuše Chroncová

      Dobrý den,
      recept je výborný, jen mi tam chybí zelenina - a to nemám na mysli oblohu. :)

      21.04.2015 14:00:31


    • martiq
      martiq

      U nás doma tento recept také známe, jen byl pozapomenut ;) a nikdy neurazí - děkuji za připomenutí. Pouze vynechávám žloutky a olivový olej - ten už se dle mě trošku moc tluče se sojovkou a worcestrem.. Ale ještě jednou děkuji za oživení kuchařské paměti.

      01.06.2013 12:54:03


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Čína po česku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.