Cibulovo-česnekový chléb Nedašov

2 h 40 min | příloha | 8 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 3359x
Výborný recept pro domácí pekárnu.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Suroviny vkládáme do pekárny postupně, tak jak jsou napsané. Nejdříve tekutiny, pak mouky, do kterých uděláme důlek. Do důlku dáme cukr a droždí a moukou opatrně přihrneme.

Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a společně s nasekaným česnekem osmahneme.

Po zaznění signálu přidáme osmaženou cibulku s česnekem, směs nesmí být horká.

Cibulovo-česnekový chléb pomašlujeme mlékem s vajíčkem a posypeme semínky.

Pečeme na základní program, který peče většinou 3:30 hod. Já v ETA Harmony na světlý.

Cibulovo-česnekový chléb Nedašov podáváme podle chuti.

Vegetariáni vymění sádlo za olej.

autor receptu:

Cibulovo-česnekový chléb Nedašov

Počet přidaných receptů: 9

Ingredience

na porcí
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
5
skvělý recept
8 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Cibulovo-česnekový chléb Nedašov

Recept se nachází v 76 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 6010 receptů
HRNČEKOVÁ KUCHÁRKA - pečenie


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Cibulovo-česnekový chléb Nedašov

Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Cibulovo-česnekový chléb Nedašov
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně vybírat letní obuv?

    Jak správně vybírat letní obuv?

    Léto máme všichni rádi, ale naše nohy mohou v parnu trpět. Zvlášť, když jim nedopřejeme vzdušnou obuv a necháme je potit se v uzavřené a neprodyšné obuvi. Trápí nás nejen odřené paty, malíčky a utlačované palce, zpocené a horoucí nohy, ale od nohou pak trpí i celé tělo dyskomfortem a naše celková tělesná i duševní pohoda klesá.

  • Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Chcete letos zažít adrenalin na vodě? Nebo se jen lehce nechat unášet po klidné hladině malé říčky? Než někde zavoláte klasické vodácké "ahoooj", věnujte pečlivou pozornost přípravě. Její základní parametry spočívají právě v tom, kam vlastně chcete jet.




přidat nový recept