Chutney z červené cibule s chilli papričkou a zázvorem podáváme jako přílohu k minutkovým nebo pečeným masům. Recept je jednoduchý.
2 ks | chilli paprička |
100 ml | červené víno |
1 lžička | čerstvý zázvor |
50 ml | červený vinný ocet |
3 lžíce | balzamikový ocet |
750 g | červená cibule |
150-200 g | třtinový cukr |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena