reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Cibulová polévka s hermelínem

Polévka plná zdravé cibule s chutí vína, zdobená opečeným toastem s hermelínem.


  • 4,1

    12×

    4 12
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibule oloupeme, nakrájíme na kolečka a orestujeme dozlatova na rozpáleném oleji. Podlijeme vývarem i vínem, ochutíme solí, pepřem a kmínem a na středním plameni vaříme asi 20 minut.

Hermelín nakrájíme na 8 plátků. Čtyři plátky bagety nebo veky obložíme po dvou plátcích hermelínu a v předehřáté troubě (250 °C) rychle zapečeme.

Misky naplníme cibulovou polévkou a na povrch položíme plátek pečiva s hermelínem. Ihned podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Cibulová polévka s hermelínem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.