reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Cibulová polévka s brynzou

Slavnostní polévka s chutí vína, doplněná o zapečený sýr.


  • 3,2

    32×

    3,1 32
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a orestujeme dozlatova na pánvi. Podlijeme bílým vínem a necháme povařit. Přilijeme vodu, kostku bujónu, osolíme, opepříme a necháme povařit.

Houstičky si nakrájíme na plátky, lehce opečeme v toastovači (nasucho).

Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na kolečka. Do misek nalejeme polévku, zasypeme cibulkou a přiložíme plátek housky na něž položíme tři kopečky brynzy.

Zapečeme v předehřáté troubě a jarní cibulovou polévku s vínem a brynzou můžeme zatepla podávat.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Cibulová polévka s brynzou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.