reklama
hledat uživatel
       

Cibulová čmajda

Recept na skvělou omáčku z cibule a rajčatového pyré. Hodí se na topinky, opečené toasty apod.


  • 5,0

    5 3
  • 20 min

Postup přípravy

Všechny druhy cibule očistíme. Červenou cibuli a šalotku nakrájíme na tenké měsíčky a opečeme na hluboké pánvi na másle. Vmícháme nakrájenou jarní cibulku a znovu opečeme. Pak zasypeme třtinovým cukrem, který necháme zkaramelizovat.

Zkaramelizovanou cibuli zalijeme rajčatovým pyré, dochutíme oreganem a necháme zredukovat do husté konzistence. Nakonec cibulovou čmajdu osolíme.

Cibulovou čmajdu podáváme na topinkách a toastech. Chutná výborně.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Cibulová čmajda

    Celkový počet komentářů: 1

    • Jana84
      Jana84

      omáčka k těstovinám

      Výborný rychlý základ omáčky na těstoviny. Děkuju.

      27.12.2016 11:11:45

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Cibulová čmajda

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.