reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Cibule plněná drůbežími játry

Cibule plněné pikantními jatýrky, bylinkovým tvarohem a sypané řeřichou.


  • 4,4

    13×

    4,3 13
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibule oloupeme a vydlabeme, necháme jen 1cm silné stěny. Poté je ve vroucí osolené vodě vaříme 8 minut a necháme je okapat.

Játra (drůbeží, krůtí) nakrájíme na kostičky a opečeme je na rozpáleném oleji. Přebytečný olej slijeme, játra osolíme a opepříme.

Jablku vykrojíme jádřinec a nakrájíme ho na kostičky. Tvaroh (alespoň 60% tuku v sušině) utřeme se žloutky, Přidáme játra i jablko a podle chuti osolíme a opepříme. Játrovou směsí naplníme cibule.

Rajčata propasírujeme a smícháme s vydlabanou cibulovou dření. Směs rozložíme do tukem vymazaného pekáčku, osolíme a poprášíme paprikou. Na směs rozložíme cibule a v předehřáté troubě pečeme zprudka asi 15 minut na 200 °C.

Řeřichu nasekáme nadrobno a jednotlivé porce před servírováním posypeme. Cibule plněné drůbežími játry podáváme s bramborovou kaší.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Cibule plněná drůbežími játry

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.