Recept na marmeládu z červené cibule a vína. Cibuláda vydrží v lednici až 3 měsíce, její trvanlivost můžeme prodloužit sterilováním.
2-3 stroužky | česnek |
70 g | máslo |
2 lžíce | olivový olej |
450 ml | červené víno |
100 ml | červený vinný ocet |
100 g | třtinový cukr |
1 kg | červená cibule |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
0.3 lžičky | sušený tymián |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena