Cibulačka na víně

30 min | polévka | 4 porce | maďarská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 16163x
Cibulovou polévku s kuřecím vývarem podáváme s topinkami a strouhaným sýrem.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Cibuli oloupeme a nakrájíme na silnější kolečka. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.

Na másle orestujeme cibuli do světle žluté barvy, potom přidáme plátky česneku. Asi po jedné minutě vše zalijeme bílým vínem a mícháme tak dlouho, dokud se víno zcela neodpaří. Potom přilijeme silný kuřecí vývar, přidáme všechno koření a zvolna vaříme asi 15 minut. Polévku můžeme jemně zahustit kouskem másla, které obalíme v hladké mouce a 1 minutu v polévce povaříme.

Cibulačku na víně podáváme se strouhaným parmazánem a chlebovými topinkami, potřenými česnekem.

Jarka-P autor receptu:

Cibulačka na víně

Počet přidaných receptů: 1708

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,6
skvělý recept
20 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Cibulačka na víně

Recept se nachází v 54 kuchařkách
Polévky
Jarka-P
Polévky 116 receptů
zjirousek
Polévky 2036 receptů
Zelenina a luštěniny od tetičky
veraricna
Zelenina a luštěniny od tetičky 3894 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Cibulačka na víně

Přidat příspěvek k receptu Cibulačka na víně
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept