reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 526 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 802 hodnocení

Zeleninové saláty: Sáhněte po správných surovinách a dochuťte je na jedničku

21. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 650 hodnocení

12 nejoblíbenějších receptů z dýně

20. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Jak na to: Výroba sušeného ovoce

20. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Videorecept na Slaný koláč s rajčaty a cibulí

19. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 526 hodnocení

Co s přebytky zeleniny: Zkuste ji zmrazit a uchovat na zimu

19. 8. 2019

Postup přípravy

Nejlepší jsou jemně kořeněné jitrnice. Jitrnice nařízneme a vymačkáme z nich prejt. Jitrnicový prejt, smetanu a sherry utřeme dohladka. Směsí naplníme potravinářský sáček se zdobítkem a nastříkáme na plátky chleba větší pusinky.

Jablko očistíme a pokrájíme na malé kousky, víno omyjeme, bobule rozpůlíme a zbavíme jader.

Chlebová sousta z jitrnic zdobíme ovocem, zeleninou, pepřem a ořechy. Při troše fantazie vykouzlíme tác rozmanitých chutí. Chuťovky z jitrnic skladujeme v chladu.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Chuťovky z jitrnic

    Celkový počet komentářů: 2

    • Vinař
      Vinař

      Víno omyjeme :) Omyjeme láhev, nebo do vína nalejeme vodu?

      25.05.2010 15:07:03


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Chuťovky z jitrnic

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.