reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle chuti

Postup přípravy

Z bílého toustového chleba vykrájíme kolečka o průměru asi 2,5 cm, která z obou stran krátce opečeme na olivovém oleji a necháme na ubrousku okapat. Kuličky hroznového vína omyjeme a necháme oschnout.

Kozí sýr a sýr ricotta v míse spojíme s polovinu smetany do hustší sýrové směsi. Směs necháme asi 15 minut při pokojové teplotě odležet. Mezitím, ze zbývající smetany připravíme šlehačku, kterou postupně vmícháme do směsi kozího sýru s ricottou a vše zlehka promícháme dohladka. Na každé opečené kolečko toustového chleba navršíme sýrový kozí krém a párátkem připevníme kuličku hroznového vína.

Chuťovky s kozím krémem a hroznovým vínem podáváme k vínu nebo jen tak na chuť.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Chuťovky s kozím krémem a hroznovým vínem