reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Chutný guláš z divočáka

Výborný kančí guláš s knedlíky či chlebem. Předem bych chtěla říct, že nikdy nevařím podle receptu, tento recept jsem si vymyslela sama podle chuti.


  • 3,8

    16×

    3,7 16
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Kančí maso nakrájíme na kostky.

V tlakovém hrnci rozehřejeme olej s kouskem másla, přidáme nakrájenou cibuli s česnekem a osmahneme. Až bude cibule dohněda, přidáme nakrájené maso a všechno koření.

Když se maso zatáhne a rozvoní, přihodíme protlak a hořčici. Pořádně promícháme a necháme trochu prosmažit. Přilijeme pivo, chvíli povaříme a trosku zredukujeme. Poté zalijeme vývarem a guláš z divočáka vaříme 25 - 30 minut v tlakovém hrnci, v klasickém hrnci asi 1,5 hodiny. Záleží na velikosti kousků masa. Ve finále guláš z divočáka zahustíme jíškou.

Chutný guláš z divočáka podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem, dobrý je i s chlebem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Chutný guláš z divočáka

    Celkový počet komentářů: 2

    • kocour.fous
      kocour.fous

      Komentář k receptu Chutný guláš z divočáka

      proveslánské koření???

      21.09.2014 09:57:41

    • Sarunka
      Sarunka

      Dodatek k receptu

      Do receptu patří jestě jalovec, provensálské koření, kmín, bobkový list, nové koření, lžíce protlaku a lžička hořčice. ;-)

      27.02.2014 19:10:58

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Chutný guláš z divočáka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.