Chutné škvarky

1 h 30 min | chuťovka | 4 porce | francouzská kuchyně | recept zobrazen: 642x
Recept na chuťovku pro posezení s kamarády.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Přibližně 1 kg libového bůčku nakrájíme na kostky 3 x 3 x 3 cm, osolíme, opepříme, přidáme i kuličky celého pepře a promícháme.

Kostky bůčku vložíme do většího rendlíku. Vyhovuje také třeba pánev Wok. Zalijeme 1 litrem bílého vína a na mírném ohni dusíme pod pokličkou, až se víno vydusí. Občas škvarky zamícháme.

Chutné škvarky potom už jen naservírujeme teplé či studené k chlebu a zelenině. Můžeme připravit i jako pomazánku, když maso umeleme na masovém strojku.

Jitka autor receptu:

Chutné škvarky

Počet přidaných receptů: 5

Ingredience

na porce

Energetický příjem

Chutné škvarky - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 3932 kJ / 939,3 kCal (na 1 porci)


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Chutné škvarky

Přidat příspěvek k receptu Chutné škvarky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept