Recept na zapečené kloboučky bedel, růžovek a žampionů, chutnají nejlépe podávané s bramborem a okurkou.
2 ks | vejce |
2 lžíce | petrželka |
2-3 ks | cibule |
0.5 hrnku | smetana |
1 ks | klobása |
100 g | sýr |
750 g | houby |
3 lžíce | bílé víno |
100 g | anglická slanina |
0.5 lžičky | citronová šťáva |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
strouhanka | |
máslo na vymazání formy | |
podle chuti | |
sůl | |
vegeta | |
mletý černý pepř |
autor konko
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena