Chřestoto

30 min | hlavní chod | 4 porce | Ostatní kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1614x
Recept na výborné rizoto, ve kterém nesmí chybět zelený chřest a houby.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Chřest a houby očistíme. Obojí podle potřeby a vlastní chuti nakrájíme. Špenát propláchneme. Česnek oloupeme.

Na másle si osmahneme pokrájený česnek s rýží, přidáme houby, zalijeme vínem a vodou, posolíme a necháme dusit.

Když je rýže téměř hotová, přidáme pokrájený chřest a špenát. Krátce prohřejeme, až je chřestoto hotové a rýže zcela měkká.

Chřestoto podáváme jako zdravý hlavní chod.

toustovac autor receptu:

Chřestoto

Počet přidaných receptů: 6

Ingredience

na porce
Vaše cena 3690 běžně 6190 Kč sleva 40 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,3
skvělý recept
6 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Chřestoto

Recept se nachází v 12 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8270 receptů
Zelenina a luštěniny od tetičky
veraricna
Zelenina a luštěniny od tetičky 3873 receptů
VREGULI
ZELENINOVÁ JÍDLA 253 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Chřestoto

Přidat příspěvek k receptu Chřestoto
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept