reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Chřest v těstíčku s vaječnou omáčkou

Chřest tentokráte obalený a s vynikající omáčkou.


  • 3,3

    95×

    3,3 95
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na obalení

omáčka



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 542 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 812 hodnocení

Jak žít s bezlepkovou dietou

16. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 590 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 659 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

15. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Videorecept: Tradiční podzimní dýňová polévka podle šéfkuchaře

15. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 559 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Recept na jakoukoli oslavu: Sýrová roláda krok za krokem

14. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 532 hodnocení

Jak na pečení dortu

14. 9. 2019

Postup přípravy

Chřest oloupeme a zvolna vaříme 15 až 20 minut v osolené vodě se špetkou cukru. Poté ho necháme dobře okapat.

Mouku rozmícháme ve víně a vodě. Osolíme, opepříme a vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílku. Chřest překrojíme na půl a obalíme jej v mouce a těstíčku. Smažíme dozlatova v rozehřátém oleji.

Z mouky, másla a mléka si připravíme bešamel, do kterého vmícháme na kostičky nakrájená vejce a jemně usekanou pažitku.

Na talíř naaranžujeme smažený chřest a podáváme s vaječnou omáčkou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Chřest v těstíčku s vaječnou omáčkou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.