reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo. Chřest očistíme, ukrojíme spodní části, ale neloupeme ho, protože u zeleného chřestu se jí všechno. Chřest vaříme asi 3 minuty ve vařící vodě, necháme ho okapat a uložíme na chladné místo.

Prošleháme hořčici s octem, zakapeme olejem, osolíme, opepříme, přidáme šafrán a vzniklou omáčku vinaigrette nalijeme do salátové mísy.

Kousky krabího masa necháme okapat. Listy hlávkového salátu rozložíme na talíře, rozdělíme na ně krabí maso a chřest a zalijeme omáčkou vinaigrette.

Vejce ochladíme pod studenou vodou, oloupeme je a nakrájíme na čtvrtky. Na každý talíř dáme dvě čtvrtky a podáváme se zbytkem omáčky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Chřest s krabem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.