reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Chřest po portugalsku

Smažený chřest v trojobalu přelitý ochucenou majonézou s rajčaty a bílým vínem.


  • 2,9

    673×

    2,8 673
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Oloupaný chřest uvaříme v osolené vodě, necháme vychladnout a osušíme, obalíme v mouce, vejci a strouhance a osmažíme. Majonézu smícháme s vínem, citronovou šťávou, zamícháme do ní pokrájená rajčata a podle chuti osolíme a opepříme. Chřest omáčkou zalijeme a ihned podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Chřest po portugalsku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.