reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Chlebíčky s falešným humrem

Recept na chutné a osvěžující chlebíčky vybočující ze zaběhnutého standardu.


  • 4,3

    4,3 6
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rybí filé (ne treskovité, možné pangasia) rozdrobíme do přiměřeného množství vody v kastrolku. Ochutíme solí, ale nepřesolíme a povaříme doměkka, potom scedíme a necháme odkapat a vychladnout. Filé mírně vymačkáme, abychom ho odvodnili.

Mrkev nastrouháme na jemno přiměřeně k množství filé, ale nesmí jí být hodně, protože má za úkol dochutit a mírně přibarvit směs, abychom dosáhli originality. Mrkev ještě nasekáme nožem nadrobno.

Mrkev vmícháme vidličkou do filé a přitom filé rozmačkáme. Nyní přidáme majonézu, ne moc, utvoříme příjemnou vazbu složek a necháme v lednici vychladnout 1 - 2 hodiny.

Citron krátce spaříme v horké vodě a nakrájíme na plátky nebo půlměsíce podle velikosti chlebíčků. Na nakrájenou veku dáváme hmotu do 1 cm a ozdobíme plátkem citronu.

Chlebíčky s falešným humrem před konzumací pokapeme citronem a přeji příjemnou rozkoš.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Chlebíčky s falešným humrem

    Celkový počet komentářů: 2

    • lumik
      lumik

      Komentář k receptu Chlebíčky s falešným humrem

      dobré je přidat jemně nastrouhaný syrový nebo vařený celer

      29.12.2015 17:18:37

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Chlebíčky s falešným humrem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.