reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

Postup přípravy

Hrozny rozpůlíme a zbavíme peciček. Poté dáme hrozny do pánve spolu s cukrem, solí a lžící vody. Na mírném plameni necháme vodu odpařit a ovoce lehce zkaramelizovat. Odstavíme a necháme zchladnout.

Na jiné pánvi opečeme nasucho ořechy, dáme si však pozor na teplotu, aby nám nezhořkly. Ořechy necháme zchladnout.

V misce utřeme do hladké pěny nivu s máslem a zakysanou smetanou. Pečivo potřeme směsí a na závěr dozdobíme karamelizovaným vínem a ořechy (vlašské, lískové nebo para ořechy).

Chlebíček s nivou podáváme k různých příležitostem jako výborné pohoštění.

Zdroj: Metropol

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Přidat příspěvek k receptu Chlebíček s nivou

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.