reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Chleba s acidem z domácí pekárny

Výborný kmínový chleba s acidofilním mlékem. Recept pro domácí pekárnu.


  • 4,6

    32×

    4,6 32
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 823 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 045 hodnocení

Nejlepší recepty na domácí knedlíky: K pečené huse, bůčku i ke guláši

30. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 764 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 857 hodnocení

KVÍZ: Jak hodně se vyznáte ve vínu? Vyzkoušejte se!

30. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

Svatomartinské hody - 6 nejlepších receptů na dokonalou hostinu

29. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

29. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 296 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 704 hodnocení

Dušené červené zelí s brusinkami krok za krokem

28. 10. 2020

Postup přípravy

Do pekárny nalijeme mléko a olej, přidáme žitnou i hladkou mouku a zasypeme kořením. Do jednoho rohu nasypeme sůl a do druhého cukr a droždí. Pekárnu nastavíme na program KLASIK, velikost menší, kůrka střední.

Po zvukovém signálu (pípání) přidáme semínka.

Po dopečení necháme chleba s acidem z domácí pekárny 5 minut v otevřené pekárně a pak vyklopíme a necháme vychladnout.

Chleba s acidem z domácí pekárny podáváme podle vlastní chuti.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Chleba s acidem z domácí pekárny

    Celkový počet komentářů: 4
    • Ančička
      Ančička

      Výborný chléb, který rodině velmi chutná. Název mě pobavil, což je další plus. Ubrala jsem kmínu a nedala jsem koření na chleba.

      29.04.2020 08:03:23

    • egoistickyKolemjdoucí
      egoistickyKolemjdoucí

      Ahoj dobrý recept, jen si dovolím trochu egoisticky (předem se omlouvám) upozornit na fakt že "Acid" v anglictine znamena kyselina ale běžně se slovo používá jako "jed" :-D takže já přečetl název "Chleba s acidem" jako "Chleba s jedem" :-)

      06.10.2015 08:48:39

    • kristyy
      kristyy

      Konečně chleba, který se povedl ! :) Děkuji !

      29.03.2014 21:23:54


    • zakajda
      zakajda

      Ahoj Berusko, líbí se mi tvůj recept, ale nevíš prosím přesně, jak se dá vyrobit ten kvásek, protože bych to chtěla vyzkoušet úplně po staru a né si ho koupit. Dík. Žaky

      24.11.2012 21:54:07


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Chleba s acidem z domácí pekárny

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.