reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Chleba s acidem z domácí pekárny

Výborný kmínový chleba s acidofilním mlékem. Recept pro domácí pekárnu.


  • 4,6

    29×

    4,5 29
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Postup přípravy

Do pekárny nalijeme mléko a olej, přidáme žitnou i hladkou mouku a zasypeme kořením. Do jednoho rohu nasypeme sůl a do druhého cukr a droždí. Pekárnu nastavíme na program KLASIK, velikost menší, kůrka střední.

Po zvukovém signálu (pípání) přidáme semínka.

Po dopečení necháme chleba s acidem z domácí pekárny 5 minut v otevřené pekárně a pak vyklopíme a necháme vychladnout.

Chleba s acidem z domácí pekárny podáváme podle vlastní chuti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Chleba s acidem z domácí pekárny

    Celkový počet komentářů: 3
    • egoistickyKolemjdoucí
      egoistickyKolemjdoucí

      Ahoj dobrý recept, jen si dovolím trochu egoisticky (předem se omlouvám) upozornit na fakt že "Acid" v anglictine znamena kyselina ale běžně se slovo používá jako "jed" :-D takže já přečetl název "Chleba s acidem" jako "Chleba s jedem" :-)

      06.10.2015 08:48:39

    • kristyy
      kristyy

      Konečně chleba, který se povedl ! :) Děkuji !

      29.03.2014 21:23:54

    • zakajda
      zakajda

      Ahoj Berusko, líbí se mi tvůj recept, ale nevíš prosím přesně, jak se dá vyrobit ten kvásek, protože bych to chtěla vyzkoušet úplně po staru a né si ho koupit. Dík. Žaky

      24.11.2012 21:54:07


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Chleba s acidem z domácí pekárny

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.