Výborný kmínový chleba s acidofilním mlékem. Recept pro domácí pekárnu.
2 lžíce | olej |
1 lžíce | sůl |
1 lžička | cukr krupice |
250 g | hladká mouka |
1 lžíce | drcený kmín |
1 balíček | sušené droždí |
1 lžička | celý kmín |
1 hrst | slunečnicová semínka |
250 g | žitná chlebová mouka |
400 ml | acidofilní mléko |
1 lžíce | koření na chleba |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena