reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Chléb z domácí pekárny se zakysanou smetanou

Opravdu vláčný chléb z domácí pekárny.


  • 4,2

    37×

    4,2 37
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Do pečící mísy vlijeme vlažnou vodu, přidáme ocet a zakysanou smetanu. Nahoru opatrně nasypeme oba druhy mouky, přidáme cukr, sůl, kmín a nakonec sušené droždí.

Pekárnu nastavíme na program Základní, stupeň propečení Střední a velikost Střední.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Chléb z domácí pekárny se zakysanou smetanou

    Celkový počet komentářů: 2

    • Sosi
      Sosi

      Příjemná změna

      Oproti jiným chlebům má tento chléb výborný nádech neokoukanosti, na prostřídání ideální.

      28.05.2012 15:07:55

    • Cvrček
      Cvrček

      Tak tenhle chleba u nás patří k nejoblíbenějším, je vynikající.

      30.01.2011 13:33:53

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Chléb z domácí pekárny se zakysanou smetanou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.