reklama
hledat uživatel
       

Chléb Šumava

Tento chléb je základní a hlavní mezi chleby, které peču celoročně.


  • 4,2

    4,2 5
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Do nádoby vkládáme sypké a tekuté ingredience ve sledu, jak jsou uvedeny.

Troubu zapneme a nastavíme program základní, velikost střední, kůrka střední. Délka celkové přípravy na mé pekárně je 3 hodiny a 20 minut.

Chléb Šumava u nás doma pečeme po celý rok, jak je dobrý.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Chléb Šumava

    Celkový počet komentářů: 3

    • workoholicka
      workoholicka

      Upozornění

      Po schválení receptu byly ingredience přeházené, což se mi nelíbí, ale změnit to nemohu.
      Vkládejte je takto: nejdřív tekuté, pak sypké, nakonec koření a droždí.

      29.02.2012 15:43:35

      • Jandová
        Jandová

        Re: Upozornění

        Také měhned napadlo, že jsou ingredience páté přes deváté. Mají být spíš nejdříve mouky, pak ostatní suché (ty promíchám, usnadní to zadělání) a nakonec tekuté.

        05.09.2013 15:53:55

    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Chléb Šumava

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.