reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Chléb pečený v kastrolu

Celkový počet komentářů: 44
  • Marcela
    Marcela

    Jsem začátečník, zadělala jsem v 8h ráno a těsto mi už dříve krásně vykynulo. Teď je 11hodin. Proč je důležitý ten dlouhý čas kynutí. Při prvním pokusu byl chléb dobrý, ale měl tuhou kůrku. Mám horkovzduch a nechala jsem odkrytý jen asi 7 minut. Peču v pekáčcích.

    27.07.2018 11:11:38

  • Jitka Kopečková
    Jitka Kopečková

    Text komentáře byl smazán.

    Text komentáře byl smazán.

    10.10.2017 13:45:08

  • Jitka Kopečková
    Jitka Kopečková

    Domácí chleba

    Výborný recept, pekla jsem poprvé a výsledek je výborný!

    10.10.2017 13:14:57

  • Zuzka
    Zuzka

    Pečicí papír

    Výborný recept. Moc Vám za něj děkuji. Mouku dávám celozrnnou a přidávám ovesné vločky a chia semínka. Chtěla bych se zeptat, jestli jste někdo zkusili péct chleba ve skleněné nádobě bez pečicího papíru. Je potřeba nebo ne?

    18.02.2016 10:37:40

    • Květa
      Květa

      Re: Pečicí papír

      Chleba peču v hrnci zn. Banquet s poklicí s odšroubovaným úchytem. Má skvělou vnitřní úpravu, chléb jde krásně vyklopit.

      07.05.2016 16:31:03

    • Mirka
      Mirka

      Re: Pečicí papír

      Ahoj Zuzko,
      ja pecu chleba v porcelanove nadobe a papir nedavam, jde krasne vyklopit. Myslim, ze ani to sklo nepotrebuje papir. Dejte nam prosim vedet, jak to dopadlo, diky!

      27.05.2016 14:17:23

  • Andrea
    Andrea

    Komentář k receptu Chléb pečený v kastrolu

    Báječný recept, jen jsem použila celozrnnou mouku. Večer jsem zadělala těsto a ráno upekla krásný a chutný chlebík :-) Nebojte se toho, že je těsto lepivé a po vykynutí nevypadá vábně - spíš jako hrudkovitá kaše. Každopádně doporučuji!!!

    13.09.2014 15:13:29

  • miramikulasek
    miramikulasek

    Chleba v keramicke misce

    Upekla jsem tento chlebik v keramicke misce a prvni den byl uzasne dobry. Ale na druhy den me uz nechutnal, byl jako by gumovy. Vsechny chleby, ktere jinak pecu jsou s nejakym tukem a tudiz si myslim, ze tady ten tuk proste chybi.
    Jinak dekuji za recept a pridavam foto sveho vytvoru.

    16.06.2014 05:27:32

  • dante001
    dante001

    ted jsem dopekla chlebíček a vypadá skvostně. pekla jsem poprvé a podařil se na výbornou. opravdu výborný recept. a hned přidávám i fotečku

    13.06.2014 13:45:13

  • hanelore
    hanelore

    Chlebíček je výborný,a dávám 1 hrnek žitné a 2hrnky pšeničné.Je několik dní vláčný.Dík za recept.

    01.02.2014 22:40:57

  • IP
    IP

    Nezkoušel jste tento recept někdo s žitnou nebo celozrnnou moukou?

    20.01.2014 17:59:14

  • jirasek (tecka) bohumil
    jirasek (tecka) bohumil

    A teď jsem pekař.

    Při sledování tenisu z Australia Open jsem pekl-výborný recept a ještě lepší výsledek.Doporučuji nejen pro chuť ale i pro radost z výsledku.Zadělávám na další.

    16.01.2014 09:53:34

  • maja
    maja

    Re: Pečení chleba

    Na konci pečení chleba potírám slanou vodou, aby byla kůrka lesklá a křupavá

    15.01.2014 23:24:30

  • klara
    klara

    Komentář k receptu Chléb pečený v kastrolu

    Ahoj, chci peci ve skle- opravdu to nemam vymazavat?

    15.01.2014 13:13:20

    • Iva Šillerová
      Iva Šillerová

      Re: Komentář k receptu Chléb pečený v kastrolu

      Dobrý den,nemusíte nic vymazávat,jak jsem už psala, peču ve varném skle.Před vánocemi jsem se pustila do výroby kvásku.Povedl se a teť už kvasnice nepoužívám,jen kvásek a chleba je výborný.Přeji uspěch,ten chlebík stojí zato.

      15.01.2014 19:48:48

    • Lenka Straková
      Lenka Straková

      Re: Komentář k receptu Chléb pečený v kastrolu

      Opravdu nevymazávat! Chlebík vyklouzne jak po skle :)

      15.01.2014 22:16:45

  • abkobra
    abkobra

    Komentář k receptu Chléb pečený v kastrolu

    ten chleba je bomba už normální chléb nekoupím :-)

    08.01.2014 10:32:26

  • hahabimby
    hahabimby

    Komentář k receptu Chléb pečený v kastrolu

    určitě zkusím

    28.10.2013 15:12:45

  • Iva Šillerová
    Iva Šillerová

    chléb pečený v kastrolu

    Chleba peču ve varném skle a předehřívám jen 5 min,taky kombinuji mouku.2 hrnky obyčejné hladké a 1 hrnek žitné chlebové.Je velmi dobrý a už jej peču asi půl roku.

    20.05.2013 22:16:25

  • Lenka Straková
    Lenka Straková

    chléb v kastrolu

    Pekla jsem ho už mnohokrát - přesně podle receptu, také přidávám chlebové koření když jsem na něj konečně na trhu natrefila. Ještě mnikdy se nestalo, že by se nepovedl. Kynout nechávám cca 6 hodin, úplně to stačí. Těsto překládám, ale zkusím to podle výše uvedeného komentáře nepřekládat. Mouku používám obyčejnou hladkou. Je fakt dobrý.

    16.05.2013 08:10:02

    • sibovajana
      sibovajana

      Re: chléb v kastrolu

      já dávám místo susených kvasnic,půl kostky čerstvého droždí,2 polévjové lžíce oleje a 1 pol.lžíci octa a nechám kynout 1 hofinu,jinak je vše stejné,

      12.01.2014 20:56:43

  • Alena Ferbarová
    Alena Ferbarová

    Pečení chleba

    Moc nechápu, při jaké teplotě se chleba peče. Trouba i pekáč se vyhřály na 230 stupňů. Vložím těsto a peču při stejné teplotě, nebo ji snížím či úplně vypnu a dopeču při zbytkové teplotě? Mám obavu, jestli se chléb na povrchu neupeče moc rychle. Mám horkovzdušnou troubu.

    14.05.2013 16:29:00

    •  HEDUŠ
      HEDUŠ

      pečení odpoved

      Recept hovoří jasně. na 230 stupnuů pečeme zakryté 30 minut.Potom sundáme pokličku a pečeme 15 minut odkryté zase na 230 stupních.Taky mám horkovzdušnou troubu.

      15.05.2013 06:09:44

    • Jandová
      Jandová

      Re: Pečení chleba

      Chléb peču na 200 stupňů cca 50-55 min. a sleduji jestli má správnou, hnědou barvu. My už máme problémy se zubama a takto pečený nemá tak tvrdou kůrku.

      15.05.2013 19:45:33

    • Jandová
      Jandová

      Re: Pečení chleba

      Chleba peču na cca 200stupňů 50-55 min. stále přikrytý. My už máme problém se zubama, tak nám vyhovuje, že není tak silná a tvrdá kůrka jako při pečení v teplejší troubě.

      15.05.2013 19:49:18

  • Sedláčková Eva
    Sedláčková Eva

    chléb pečený v kastrolu

    Tento recept jsem zkoušela i v bezlepkové variantě. A skutečně i tento vypadal jako chleba a hlavně tak chutnal! Většinou bezlepkové chleby připomínají vysušenou housku nebo drobivou veku na chlebíčky. Jiný už asi péct nebudu. Kdo má s bezlepkářem zkušenosti, ví, o čem mluvím. Ahoj!

    13.05.2013 10:47:30

  • šubina
    šubina

    Chleba peču pořád a je super, někdy do něj přidávám anýs.

    06.04.2013 17:49:08

  • karkulka8t
    karkulka8t

    Byl výborný, akorát docela nízký. Možná to bylo tím, že jsem to nechala vykynout jen 7 hodin. Ale příště zkusím znovu :)

    08.02.2013 15:39:26

    • Voda
      Voda

      Takto peču chléb už několik let, nechám kynout jen 3-4 hodiny. A žádné překládání těsta, jen 1/2 hodiny před pečením těsto v míse lehce
      promíchám. Přidávám asi tak 1/2 kávové lžičky chlebového koření. Mouku používám chlebovou, ( 1 hrnek žitné a dva hrnky pšeničné).

      10.05.2013 17:07:18

  •  HEDUŠ
    HEDUŠ

    Odpověď pro Realistu

    Ti co nechoděj do práce ho můžou péct v sobotu , neděli , pondělí ,úterý,ve středu,čtvrtek,pátek.Kdykol iv.A ti co nepracují pouze o víkendu tak v sobotu i v NEDĚLI.Omlouvám se Realistovi.

    30.12.2012 10:56:17

  • Realista
    Realista

    Asi bude skvělý, ale zítra je neděle a dle receptu se dá péct jen v sobotu. Škoda.

    29.12.2012 20:02:44

  • Iveta1106
    Iveta1106

    vypadá skvěle a i tak chtná

    08.12.2012 12:06:06

  •  HEDUŠ
    HEDUŠ

    peču každý druhý den. Někdy nastrouhám do těsta česnek(ale těsně před pečením,nebo přidám obilné klíčky, nebo pohodím do těsta hrstičku škvarků

    26.10.2012 08:02:44

Nalezeno receptů: 44

Přidat příspěvek k receptu Chléb pečený v kastrolu

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.