Recept na chuťově výraznou marinádu na grilování zejména pro ty, kteří milují ostré.
marináda | |
---|---|
2 ks | chilli paprička |
200 ml | olivový olej |
200 ml | sójová omáčka |
100 ml | med tekutý |
Jak dochutit maso před grilováním? Tipy na marinádu a koření
Grilování si my Češi užíváme a rozhodně se nebojíme experimentovat. V následujícím videu nás Lukáš Vokrouhlík - šéfkuchař Grill Akademie Weber - naučí recept na kořenící směs a marinádu. Marináda má chuť masa podpořit, nikoli přebít, míní šéfkuchař. Naložené maso bude připraveno na gril během půl hodiny.
autor Samman
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena