reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Chilli con carne s tajemstvím

Výborná chuť ozvláštněná hořkou čokoládou.


  • 4,5

    30×

    4,5 30
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 700 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 936 hodnocení

Tradiční Velikonoce aneb jaké dobroty nesmí na vašem stole chybět

6. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 676 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 754 hodnocení

Chcete začít jíst zdravěji? Se salátem z červené rýže a quinoy nešlápnete vedle

6. 4. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Jak mít hezké Velikonoce i v době karantény?

5. 4. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 588 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 741 hodnocení

Když dojde droždí, zachrání nás kvásek: Skvělé recepty na kváskové pečivo

4. 4. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 282 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 628 hodnocení

Velikonoční pečení s dětmi: Tyhle sušenky ve tvaru zvířátek je budou bavit!

3. 4. 2020

Postup přípravy

V hrnci osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli. Poté přidáme na kostičky pokrájenou červenou papriku, prolisovaný česnek, sladkou papriku, chilli a kmín. Krátce osmažíme a postupně přidáváme mleté maso, které se nám opékáním bude rozpadat na malé kousky.

Ve 300 ml vroucí vody rozpustíme hovězí bujon a přilijeme ho k masu do hrnce. Přidáme konzervovaná rajčata, majoránku, 2 kostičky hořké čokolády, sůl a pepř, malý rajčatový protlak a dobře promícháme. Chilli con carne necháme projít varem, ztlumíme plamen a asi 20 minut vaříme na mírném ohni. Nakonec přidáme slité červené fazole a již jen prohřejeme.

Chilli con carne s tajemstvím rozdělíme na talíře a můžeme podávat. Dobrou přílohou jsou topinky potřené česnekem

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Chilli con carne s tajemstvím

    Celkový počet komentářů: 3
    • Pamela
      Pamela

      Dělám tento recept už pár let. Nedávám papriku a chilli, nemáme rádi ostré. Nejlepší recept na světě.

      18.02.2020 13:07:25

    • anonym
      anonym

      Dobry recept. Ja to vsechno beru. I ten hovezi bujon , i když ho moc nechapu , protože je tam uz to hovezi, tak proc si to kazit dalsi zbytecnou chemii??Ale majoránka??? No i to bych nakonec zvladnul...nakonec tohle jidlo je něco jako nemcky EINTOPF. Ale co tady proste vždycky musí byt a co je pro tohle jidlo charakteristicke je RIMSKY KMIN!!!

      11.03.2014 18:25:39

    • jaroslav (tecka) kec
      jaroslav (tecka) kec

      Super chili con carne

      Super super super..jen pozor na chili, opravd stačí jen 1/2 kávové lžičky

      10.03.2013 20:23:11



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Chilli con carne s tajemstvím

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.