Chilli con carne na pivě

1 hod | hlavní chod | 4 porce | Ostatní kuchyně | recept zobrazen: 2137x
Velmi jednoduchý recept na pikantní hlavní chod z hovězího masa.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Libové hovězí maso dobře omyté a osušené nakrájíme na malé kostičky.

Oloupanou cibuli s červenou paprikou nakrájíme na slabé proužky a orestujeme na připraveném oleji. Do cibulového základu přidáme nakrájené maso. Chilli papričky nakrájíme a promícháme s rajským protlakem, vývarem, pivem, tabascem, česnekem, chilli omáčkou a čerstvě mletým pepřem. Z mletého masa vytvoříme kuličky, které přidáme k masové směsi.

Restujeme společně do změknutí, přičemž podle potřeby podléváme vývarem. Asi 10 minut před koncem vaření přidáme nadrobený chléb, odkapané fazole s kukuřicí a promícháme. Pouze prohřejeme a již nevaříme.

Chilli carne na pivě podáváme teplé, nejlépe s čerstvým pečivem. Můžeme posypat petrželkou.

autor receptu:

Chilli con carne na pivě

Počet přidaných receptů: 1110

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Chilli con carne na pivě

Přidat příspěvek k receptu Chilli con carne na pivě
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept