reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

1. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Cheesecake bez pečení a želatiny

Cheesecake bez pečení a želatiny

Recept na lahodný zákusek s lehoučkou přípravou, který vychutnáme v teplých dnech, neboť příjemně osvěží. Přidáme-li námi oblíbené sezónní ovoce, dobrůtka je vykouzlena.


  • 4,6

    46×

    4,5 46

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

krém

podle chuti

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 530 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 803 hodnocení

Provoní celou kuchyň! Francouzský hruškový koláč s polevou krok za krokem

23. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 651 hodnocení

Když máte hub plné košíky: Pusťte se do zavařování

23. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Recept na houbovou smaženici krok za krokem

22. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Recept na cheesecake s borůvkami krok za krokem

22. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 527 hodnocení

Houby v kuchyni: Jak je zpracovat, uchovat v nich vitamíny a zároveň si pochutnat

21. 8. 2019

Postup přípravy

Sušenky rozmixujeme v robotu. Pokud nemáme robot, vložíme sušenky do sáčku a rozdrtíme válečkem. Musíme je rozdrtit tak, aby připomínali jemnou strouhanku.

Máslo rozpustíme v malém kastrůlku. Navlékneme jednorázovou rukavici a dobře zpracujeme máslo s drcenými či rozmixovanými sušenkami. Sušenkovou směsí vyplníme dno a strany nejlépe otevírací formy, dobře přitlačíme a formu vložíme do mrazáku asi na 20 minut.

Smetanu ušleháme s cukrem. Sýr Philadelphia dobře promícháme s prosátým cukrem moučka a vanilkovým cukrem. Přimícháme našlehanou šlehačku a podle chuti pár kapek citronové šťávy. Přidáme ovoce podle chuti a opět promícháme. Ovoce musí být bez šťávy.

Na už vychlazený sušenkový korpus naneseme krém ze sýru a smetany, uhladíme a vložíme vychladit do lednice na alespoň 6 hodin.

Cheesecake bez pečení a želatiny zachutná při různých příležitostech.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Cheesecake bez pečení a želatiny

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.