reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Chalupářský bažant

Celkový počet komentářů: 9
  • Soptík
    Soptík

    Výborný recept. Vyzkoušela jsem a můžu říct, že tak dobře ochuceného bažanta jsem ještě neudělala. Jen poznámka. Nepekla jsem ho, ale dusila. Maso se jen rozpadalo, bylo šťavnaté, nevysušené, prostě mana nebeská.Doporučuji vyzkoušet.

    02.01.2018 12:30:40

  • Lenka
    Lenka

    Dělala jsem již podruhé a je náš oblíbený. Doporučuji jablko nastrouhat na jemno a podlít. Vznikne tak dokonalá omáčka! Jinak peču ani ne hodinu-poprvé byl hodně vysušený, ale tleskám receptu, je jeden z našich nejoblíbenějších.

    10.03.2017 11:50:10

  • Moravanda
    Moravanda

    Recept výborný, moc děkuji. Stejně můžeme upravit i divokou kachnu.

    03.02.2016 12:33:22

  • Jitka
    Jitka

    Nemá chybu!

    Naprosto vynikající recept :-)) Držela jsem se návodu + jsem přidala více koření podle paní Lucky koment viz výše a výsledek perfektní :-) Až vyhrajete bažanta v tombole jako já, vůbec se toho nebojte, s tímhle receptem to nemůže dopadnout špatně :-) Přidávám ještě návod na stažení bažanta, je to rychlejší než škubání: http://ekucharka.net/stahovani -bazanta-video

    19.01.2016 09:01:12

  • martuan
    martuan

    Komentář k receptu Chalupářský bažant

    Děkuji za tento recept. Bažanta jsem vařila poprvé, nevěděla jsem si rady a tento recept je úžasný. Všem chutnalo.

    01.02.2015 20:34:28

  • Mirek
    Mirek

    Chalupářský byžant

    Rád tento recept doporučuji, asi jako většina jsem v něm udělal drobné změny, ale základ jablka med a cibule zůstal. Rozhodně doporučuji zkusit stojí to zato.

    13.03.2014 15:24:53

  • wmail
    wmail

    skvělá kombinace!

    Doporučuji do pekáče k jablkám přidat ružickovou kapustu, stejné množství jako jablkem, nechat pomalu pect, nemusíte podlevat, jablka a kapustička pustí štávu a pokud chcete,po vyjmuti masa smes propasirujete, máte úžasnou omáčku!

    12.03.2014 23:02:55

  • Lucka
    Lucka

    Luxusní dobrota

    Takto připravovaný bažant je naprosto úžasný, jen jsem si dovolila recept trošku pozměnit...do marinády jsem přidala majoránku, tymián a citronový pepř a přímo do hrnce jsem eště přihodila bobkové listy, pár kuliček pepře, pár kuliček nového koření, pár kuliček jalovce a trochu divokého koření - kořenící směs v sáčku a jako přílohu pečené brambory, jen se po něm u nás zaprášilo :-)

    27.06.2013 18:15:28

  • Martina
    Martina

    Je to vynikající recept, udělala jsem ještě k tomu ořechovou omáčku a vše zmizelo z pekáče, opravdu výborné!!

    04.01.2013 12:52:35

Nalezeno receptů: 9

Přidat příspěvek k receptu Chalupářský bažant

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.