reklama
hledat uživatel
       

Čevapčiči

Čevapčiči je srbské národní jídlo, které se připravuje zásadně z jehněčího masa, ale my můžeme udělat výjimku.


  • 2,9

    1 558×

    2,8 1558
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 594 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 853 hodnocení

Tajemství pletení vánočky

6. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 613 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 693 hodnocení

Recept na jemný vaječný likér krok za krokem

5. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 176 hodnocení

Vánoce diabetika: Jak si při dietě pochutnat?

5. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 574 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 692 hodnocení

Bezkonkurenční medovníkové kuličky krok za krokem

4. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 273 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 563 hodnocení

Jak mlsají na Vánoce ve světě?

4. 12. 2019

Postup přípravy

Na jemno umleté maso promícháme s trochou vody, nadrobno nakrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, solí, pepřem a mletou sladkou paprikou.

Z hmoty vytvarujeme na prkýnku poprášeným moukou malé válečky. Čevapčiči opékáme na pánvi na oleji nebo sádle do zčervenání. Popřípadě je grilujeme na roštu a občas potíráme olejem.

Čevapčiči podáváme s cibulí nakrájenou na tenká kolečka, sterilovanými okurkami a hořčicí s opečenými brambory.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Čevapčiči

    Celkový počet komentářů: 24
    • drcaran
      drcaran

      Komentář k receptu Čevapčiči

      Pokud chcete pravé srbské čevapčiči najděte si na internetu srbskou kuchařku ze srbska a tam se dozvíte pravdu. 4evapšiši se dělají na roštilu ne na pánvi.

      09.11.2016 15:32:02

    • Dunja
      Dunja

      Komentář k receptu Čevapčiči

      Prosim, zmente jmeno tohoto receptu aby lide nemysleli ze jsou to opravdu cevapy. To co tady mate s cevapy nema nic spolecneho!
      Tu fotku take radeji pryc aby lidem nebylo spatne jen z ni.
      S pozdravem

      08.11.2016 21:01:49

    • Mája
      Mája

      Komentář k receptu Čevapčiči

      jestě bych tam dala malinko mleka na zvlacneni ,i treba strouzek cesneku.

      23.11.2015 22:47:42


    • Mája
      Mája

      Komentář k receptu Čevapčiči

      Pani Jarka máte pravdu,suche a tvrdé to bylo,nešlo to pořadně do krku a rodina mě to chtěla omlátit o hlavu.neni nad českou klasiku čevaba(mletina,vejce,cibulka, paprika mleta,sůl pepř,strouhanka,).

      23.11.2015 13:21:12

      • lumik
        lumik

        Re: Komentář k receptu Čevapčiči

        ale v receptu je to samé,jen ne strouhanka ta se dává do karbanátků

        23.11.2015 17:29:07

      • drcaran
        drcaran

        Re: Komentář k receptu Čevapčiči

        Češi si myslí, že čevapčiči jsou karbanátky. Jen blbec si myslí, že to bude čevapčiči. proto to má odpornou chuť.

        09.11.2016 15:29:22

    • Jarka
      Jarka

      Komentář k receptu Čevapčiči

      mletina tvrda a sucha :-( no hnus

      05.11.2015 22:17:29

      • Dragan
        Dragan

        Re: Komentář k receptu Čevapčiči

        tvrdé a szché jsou když je děláte jako karbanátek, čevapčiči se grilují jen pár ninut a pak jsou šťavnaté. Asi tak bych to řekl, jak dlouho vaříte vajíčko aby bylo měké.

        06.11.2015 14:18:04

    • Jarka
      Jarka

      Komentář k receptu Čevapčiči

      mletina tvrdá a suchá.no hnus.

      05.11.2015 22:13:16

    • Heda
      Heda

      Komentář k receptu Čevapčiči

      Nic horšího jsem nejedla.

      05.11.2015 13:31:29


    Nalezeno receptů: 24
    |< << 123 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Čevapčiči

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.