reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

6. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Česnekové krevety

Česnekové krevety

Recept na španělský předkrm, který bude chutnat s opečenou bagetou, kterou namáčíme do česnekového oleje.


  • 3,0

    1 512×

    3 1512
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Krevety rozmrazíme, osušíme je, česnek oloupeme a rozpůlíme.

Na rozpáleném oleji krevety zprudka osmahneme asi 3 minutky, krevety zčervenají a voda se odpaří. Přidáme česnek a feferonky a opečeme asi jen minutu, hned podáváme.

Česnekové krevety můžeme podávat s bagetkou, ale také s vařenými těstovinami.

Foto: Vojtěch Leman

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Česnekové krevety

    Celkový počet komentářů: 3
    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Česnekové krevety

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.