reklama
hledat uživatel
       

Ingredience

Postup přípravy

Plátky masa rozklepeme, osolíme, opepříme a po jedné straně bohatě potřeme rozetřeným česnekem a posypeme majoránkou. Do slaniny zabalíme hermelín nebo nivu a dáme doprostřed plátku. Plátek přehneme a sklepneme nebo propíchneme párátkem tak, aby se nerozevřel, dáme na rozpálený olej a opékáme z obou stran dozlatova. Poté vyjmeme česnekové kapsy z pánve a dáme na talíř.

Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli a necháme chvilku orestovat. Pak přidáme česnekové kapsy, podlijeme trochou vody a dusíme do měkka. Šťávu můžeme dochutit solí, sojovou omáčkou a podobně.

Hotové česnekové kapsy podáváme s bramborami nebo rýží.

reklama

Podobné recepty

Komentáře k receptu Česnekové kapsy

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2

Přidat příspěvek k receptu Česnekové kapsy