
Česnekové kapsy
Česnekové kapsy můžeme jen doporučit - vyzkoušejte a uvidíte.
-
4,5
196×
-
2 hod
-
2×
Česnekové kapsy můžeme jen doporučit - vyzkoušejte a uvidíte.
196×
2 hod
2×
4 porce
4 plátky
4 lžíce
Plátky masa rozklepeme, osolíme, opepříme a po jedné straně bohatě potřeme rozetřeným česnekem a posypeme majoránkou. Do slaniny zabalíme hermelín nebo nivu a dáme doprostřed plátku. Plátek přehneme a sklepneme nebo propíchneme párátkem tak, aby se nerozevřel, dáme na rozpálený olej a opékáme z obou stran dozlatova. Poté vyjmeme česnekové kapsy z pánve a dáme na talíř.
Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli a necháme chvilku orestovat. Pak přidáme česnekové kapsy, podlijeme trochou vody a dusíme do měkka. Šťávu můžeme dochutit solí, sojovou omáčkou a podobně.
Hotové česnekové kapsy podáváme s bramborami nebo rýží.
Gratuluji, je to podobný s jinými recepty, ale tento má šmrnc. Výborný.