reklama
hledat uživatel
       

Česneková pasta

Po celý rok můžeme mít při ruce česnekovou pastu, která nám ušetří čas při vaření.


  • 3,2

    138×

    3,2 138
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 744 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 983 hodnocení

Bez černý neboli bezinky - znáte jeho léčivé účinky?

28. 5. 2020

Bábovka

4,7 1 706 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 796 hodnocení

Recept na výbornou cibulačku s vínem krok za krokem

27. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 199 hodnocení

Videorecept pro všechny milovníky čokolády: Jemná čokoládová pěna podle Anny

26. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 766 hodnocení

Sběr černého bezu: Na limonádu, čaj, med i likér

25. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 656 hodnocení

Dokonalá, přitom tak jednoduduchá: Píchaná buchta krok za krokem

24. 5. 2020

Postup přípravy

Česnek rozebereme na stroužky, oloupeme. Prolisujeme nebo utřeme nožem a v míse postupně smícháme se solí.

Vzniklou směs naplníme do čistých, suchých, malých skleniček (nejlépe od přesnídávky) se šroubovacím uzávěrem, upěchujeme, pečlivě uzavřeme a skladujeme na suchém a chladném místě.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Česneková pasta

    Celkový počet komentářů: 1

    • Světla
      Světla

      Znám česnekovou pastu a je to velmi dobrý a známý prostředek na
      dochucování všech možných pokrmů.

      13.06.2010 09:46:47


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Česneková pasta

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.