reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vykoštěný bůček nakrojíme tak, aby se dal rozklepat slabý plát.
Ten osolíme a potřeme oloupaným a prolisovaným česnekem. Srolujeme na roládu o průměru asi 7 cm. Pak obalíme ve sladké paprice.
Nakonec zabalíme do trojitého alobalu a pečlivě utáhneme. Takto připravenou bůčkovou roládu dáme do lednice na 3 dny odležet.

Česnekovou bůčkovou roládu dáme do papiňáku, až začne pískat, necháme 90 minut vařit - důležité! Roládu vyndáme, trochu promačkáme a necháme zabalenou v lednici vychladnout.

Česnekovou bůčkovou roládu krájíme po vychlazení jako salám. Přílohou je pečivo.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Česneková bůčková roláda

    Celkový počet komentářů: 1

    • Kiza
      Kiza

      Ta roláda se dá vařit do papiňáku s alobalem? V trojitém alobalu se pevně utáhne-jak?

      07.11.2008 06:50:26

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Česneková bůčková roláda

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.