Český utopenec podle dědy z Rybné

chuťovka | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 25007x
Recept na utopence zase trochu jinak.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Zeleninu očistíme. Spolu s buřty vše nakrájíme na kolečka. Okurky použijeme větší.

V míse smícháme zeleninu s buřty a ostatními surovinami. Podle chuti přidáme pepř a případně trochu soli. Vše důkladně promícháme. Utopence podle dědy necháme do druhého dne uležet.

České utopence podle dědy z rybné podáváme s čerstvým pečivem. Jsou dobří po oslavách na spravení chuti.

autor receptu:

Český utopenec podle dědy z Rybné

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

na porcí


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Český utopenec podle dědy z Rybné

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Český utopenec podle dědy z Rybné
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Rebarbora - víte, že opravdu zdravá je jen v určitém období?

    Rebarbora - víte, že opravdu zdravá je jen v určitém období?

    Rebarbora (reveň kadeřavá) pochází z Číny a dorůstá výšky okolo dvou metrů. V kuchyni využíváme řapíky jejích listů, které oloupeme a uchováváme nakrájené na centimetrové špalíky. Vždy je konzumujeme jen tepelně upravené. Rebarborové řapíky obsahují pro zdraví přínosnou kyselinu listovou, jablečnou a citronovou.

  • Sekundární neplodnost

    Sekundární neplodnost

    Dlouhodobá a zdánlivě marná snaha o druhé dítě není nijak vzácným či ojedinělým jevem. Máte už jedno dítě, jste rodina, užíváte si ve třech všech svých radostí i starostí, ale po nějaké době se znovu oddáte přetrvávající touze po dalším přírůstku do rodiny.




přidat nový recept