reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Český špenát

Celkový počet komentářů: 14
  • Michaela Sagarová
    Michaela Sagarová

    Komentář k receptu Český špenát

    Manžel moc nemusel špenát, ale po dnesnim obědě ho mam delat častěji. Takže děkuji za skvělý recept �

    14.01.2018 17:51:23

  • Klára Kvasná
    Klára Kvasná

    Špenát s cibulkou do zlatova

    Milí přátelé, tak jsem dala na vaše rady a cibulku do špenátu orestovala do zlatova. Špenát nám moc chutnal a proto výsledek přidávám na fotografii k receptu ;o),

    26.01.2014 12:57:34

  • mstasova
    mstasova

    záměna za špenát-kopřiva nebo mangold

    Místo špenátu používám čerstvě natrhanou kopřivu,krátce povařím,rozmixuji a dále upravuji jako klasický špenát.je to moc dobré-ochutnejte !!!!
    zdraví Milada

    20.05.2013 21:24:14

  • IVCA
    IVCA

    LAHODNY SPENATEK

    JA DELAM SPENAT NA CESNEKU CIBUL DO RUZOVA -PEPR SUL- A NAKONEC PRAVE MAGI JE TO MNAMKA.-DOBROUCHUT

    20.05.2013 10:58:09

    • Miloš Kosík
      Miloš Kosík

      Re: LAHODNY SPENATEK

      Taky, cibulku do zlatova a já dávám místo magi masox jinak stejný ,sklovatá cibulka nedá tu správnou chuť,ale tisíc lidí, tisíc chutí.

      20.05.2013 11:33:51

  • lumik
    lumik

    já zase místo mouky sypu trochu strouhanky,líbí se mi že se u těchto příspěvků na špenát lidé tolerují,někde je to až přes čáru,všem hezký den

    15.05.2013 08:23:13

  • karin
    karin

    Můj názor, nic víc.

    Někdy má špenát nepříjemnou, zemitou chuť a proto do špenátu přidám vždy trochu mléka nebo smetany. Vlastně do každé zeleniny, alespoň několik lžic. Přijde mi chutnější.

    14.05.2013 13:25:15

    • Klára Kvasná
      Klára Kvasná

      Děkuji za váš názor, já naopak raději špenát bez mléka a smetany, proto jsem přidala tento recept. Spousta lidí přidává třeba i deci mléka a potom je špenát příliš tekutý, nebo musíte dusit mnohem déle. Proto i nechávám špenát předem roztát, abych odlila přebytečnou vodu, což umožní kratší dušení a špenát je hustší konzistence.....ale jak se říká: "Sto lidí, sto chutí" :o))

      14.05.2013 13:54:26

    • Petr Král
      Petr Král

      Mám podobnou zkušenost, díky za radu. Klidně to zkusím.

      14.05.2013 14:00:52

  • Jaromil
    Jaromil

    Z protlaku dělám špenát podobně. Jen dávám vejce celé - i s bílkem. Myslím, že to ničemu nevadí.

    13.05.2013 13:22:24

Nalezeno receptů: 14

Přidat příspěvek k receptu Český špenát

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.