reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Červený hermelín

Obalovaný a usmažený hermelín podáváme na topinkách a přeléváme brusinkovou sladkou omáčkou.


  • 3,0

    817×

    2,9 817
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Brusinky s cukrem za stálého míchání povaříme asi 10 minut a necháme vychladnout. Hermelíny přepůlíme na kolečka, obalíme je v trojobalu a prudce osmažíme na tuku. Usmažíme si také chlebové topinky, na které teplý osmahnutý sýr pokládáme a na konec ho přelijeme brusinkovou omáčkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Červený hermelín

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.