reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Červený hermelín

Obalovaný a usmažený hermelín podáváme na topinkách a přeléváme brusinkovou sladkou omáčkou.


  • 3,0

    817×

    2,9 817
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 622 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 878 hodnocení

Čokoládový Sacher dort krok za krokem

19. 1. 2020

Bábovka

4,7 1 627 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 706 hodnocení

Šéfkuchařův videorecept: Jak na nakládaný sýr, kterým oslníte nejednu návštěvu?

18. 1. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 181 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

17. 1. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 576 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 707 hodnocení

Luštěninové rigatoni s cuketou a parmazánem krok za krokem

16. 1. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 276 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 582 hodnocení

Masopustní hodování - zabijačkový guláš, tlačenka a výborné sádlo jako za starých časů

15. 1. 2020

Postup přípravy

Brusinky s cukrem za stálého míchání povaříme asi 10 minut a necháme vychladnout. Hermelíny přepůlíme na kolečka, obalíme je v trojobalu a prudce osmažíme na tuku. Usmažíme si také chlebové topinky, na které teplý osmahnutý sýr pokládáme a na konec ho přelijeme brusinkovou omáčkou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Červený hermelín

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.