Červené zelí s jablky

30 min | příloha | 5 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 5748x
Recept na úpravu červeného zelí s jablky - chutnou přílohu ke knedlíkům a masu.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Umyté zelí a oloupanou červenou cibuli nakrouháme na jemné nudličky. Jablka (nejlépe červená) oloupeme a nastrouháme na hrubé straně struhadla.

Na sádle zpěníme cibuli, do které přidáme zelí, dusíme a téměř před koncem vaření přidáme jablka. Dochutíme vínem, octem, cukrem, solí a dovaříme.

Červené zelí s jablky podáváme jako teplou přílohu k různě upraveným masům.

Samman autor receptu:

Červené zelí s jablky

Počet přidaných receptů: 929

Ingredience

na porcí


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Červené zelí s jablky

Přidat příspěvek k receptu Červené zelí s jablky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept