A teď něco z thajské kuchyně! Kuřecí maso se sladkými brambory, česnekem a kokosovým mlékem.
Hodnocení
2.9
/ 5 (673x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
- -
česnek
- -
olej
- -
sůl
250 g
rajčata
- -
koriandr
- -
mletý pepř
600 g
kuřecí stehno
2 lžíce
kari pasta
300 g
sladké brambory
600 ml
kokosové mléko
Postup přípravy
Na rozpáleném tuku osmahneme na kostky nakrájené maso, opečeme hezky ze všech stran dozlatova. Přidáme česnek na plátky, karí pastu a společně opečeme. Sladké brambory oloupeme a nakrájené na kostky vložíme do pánve. Přilijeme kokosové mléko a přivedeme k varu. Dusíme asi 20 minut, ke konci přidáme přepůlená rajčata a čerstvý koriandr, podusíme a můžeme podávat. Pokrm je nejlepší s rýží.