Pokud vepřové maso před solením a obalováním naložíme do mléka, urychlíme tepelnou přípravu.
4 ks | rajčata |
1 lžička | pálivá mletá paprika |
0.25 l | smetana ke šlehání |
1 balíček | mletá sladká paprika |
1 ks | okurka salátová |
20 dkg | mozzarella |
4 ks | kuřecí nebo vepřový řízek |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
příloha | |
brambory | |
1 hlávka | hlávkový salát |
autor Jitka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena