Čertovská svíčková

20 min | hlavní chod | 1 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 887x
Pro milovníky pravé svíčkové a pikantních pokrmů, podáváme s pečivem, nejlépe dobrým chlebem.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Svíčkovou nakrájíme na nudličky, na pánvi orestujeme, osolíme, přidáme žampiony, cibuli, kapii na nudličky a feferonu.

Všechny ingredience orestujeme, podlijeme červeným vínem, jemně přidáme kečup, zredukujeme a čertovskou svíčkovou podáváme nejlépe s čerstvým chlebem.

Danuše autor receptu:

Čertovská svíčková

Počet přidaných receptů: 8

Ingredience

na porci


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Čertovská svíčková

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Čertovská svíčková
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept