Černá zvěřina na česneku

2 hod | hlavní chod | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 636x
Nenáročný recept na výbornou šťavnatou pečeni ze zvěřiny.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Zvěřinu (nejlépe z kýty) hustě prošpikujeme na nudličky nakrájenou slaninou a česnekem.

Zbylou slaninu a máslo dáme rozehřát a na ně vložíme proslaněnou a osolenou zvěřinu. Pečeme asi 30 minut zvolna přikryté v troubě vyhřáté na 180 °C. Potom pečeni podlijeme vodou se lžící octa. Když zvěřina začne měknout, dopečeme ji zprudka do červena, přitom ji poléváme zakysanou smetanou.

Černá zvěřina na česneku je výborná s vařenými brambory.

autor receptu:

Černá zvěřina na česneku

Počet přidaných receptů: 20

Ingredience

na porcí
Vaše cena 2199 běžně 4349 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Černá zvěřina na česneku

Recept se nachází v 16 kuchařkách
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 3479 receptů
zjirousek
Zvěřina 175 receptů
BARACK
MLSNÁ KUCHAŘKA 1115 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Černá zvěřina na česneku

Přidat příspěvek k receptu Černá zvěřina na česneku
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept