reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Celozrnný chléb s dýňovými semínky

Celkový počet komentářů: 17
  • Dymyk
    Dymyk

    Super,super

    Vynikající chleba.Dneska jsem ho pekl už podruhé a musím uznat že je to jednička.Končím s kupováním chlebů v krámě.

    23.11.2014 23:49:04

    • Dana
      Dana

      Re: Super,super

      také budu dneska pect a pouziji dynovy olej je uzasne oriskove aromaticky tak jsem zvedava ...jestli provoni :) celozrne delam casto, i s uzenym masem vyzivam se i v pouziti orechovy oleju stoji to za to to zkombinovat a nej byl kokosovy :)

      16.04.2017 06:12:41

  • Hanka
    Hanka

    Skvělý recept

    Pekla jsem v pekárně poprvé chléb ze surovin, ne z hotové směsi a fakt je luxusní. Vláčný, nadýchaný, výborný. Vydrží dlouho měkký. Končím s kupováním chlebů. Pečení takové bašty je navíc fakt jednoduché jak facka a je to radost.

    02.10.2014 14:40:15

  • ursusmajor
    ursusmajor

    výborný chléb

    Mohu jen souhlasit se všemi pochvalami. Naprosto výborný chleba,není co dodat.

    21.02.2014 21:54:00

  • Lucie
    Lucie

    super chleba, jediný mi nespadl a zůstal krásně načechraný :) uz budu péct jen tento

    27.02.2013 10:33:36

  • Lenka Berková
    Lenka Berková

    opravdu nejlepší chleba jaký jsem kdy zkoušela, jiný už ani nepeču... mám menší pekárnu a množství je o.k. - nic nepřetéká, jak tu někdo psal. jen z celozrnných muk a přitom tak vláčný, nedrolí se .... nevím jak ho vynachválit, to ani popsat nejde :-D

    22.01.2013 20:38:31

  • Jana
    Jana

    Zatím naprosto nejlepší chlebík, který jsme kdy pekli. Pečeme už jen tento s dorbnými obměnami. Opravdu doporučuji!!! Díky za tento recept. Mám pekárnu ECG a peču na program celozrnný, menší velikost a střední kůrka, trvá taky 3h20m a super.

    22.06.2012 08:54:18

  • mam
    mam

    Chleba dobrý,

    ale na domácí pekárnu nepřiměřené množství. Těsto přeteče. Doporučuji tak poloviční dávkování.

    08.05.2012 12:57:33

  • Evík
    Evík

    Chléb je vynikající, jen jsem ho pekla na program celozrnný.

    08.06.2011 16:26:35

  • Evík
    Evík

    Program pečení

    Píšete program klasik (ale ten trvá jen 2 hodiny, ne 3 hodiny 20 minut). Alespoň na mé pekárně ETA Delicca. Jaký program tedy doporučíte ? Spíše ten delší ? Děkuji

    06.06.2011 09:06:57

    • Konvalinka
      Konvalinka

      Re: Program pečení

      Eví bohužel každá pekárna má jiné programy v jiných časech. Bohužel je to hodně o zkoušení. Ale můj osobní názor je, že Vám bude Váš klasik stačit. Ta délka u mého procesu je kompletně se vším - asi mám pomalejší stroj :-).

      08.06.2011 11:28:25

  • Klára
    Klára

    prosím pěkně, můžu tento chleba péct bez problému v normální troubě?
    díky

    18.03.2011 20:22:29

  • Nikola
    Nikola

    upečeno, moc dobrý chlebík. Můžu jen doporučit.

    31.01.2011 09:16:11

  • Andy
    Andy

    tento chléb je fakt vynikající...i 3 až 4 den byl fakt jako čerstvý.) budu péct častěji.)

    28.09.2010 22:53:46

  • AppleZenny
    AppleZenny

    Také mi moc chutnal... Zařazuji do své kuchařky a budu pravidelně péct... jenom asi zvětším množství mouky, je ho totiž zatraceně málo... :-))

    06.04.2010 17:06:35

  • Boubelinda
    Boubelinda

    Je výborný

    Tento chléb jsem pekla poprvé a je velice dobrý a hlavně dlouho měkký. Dýňová semínka a ovesné vločky jsem tam nedávala, protože jsem je neměla. Ale už jsou koupené a příště už to bude s nimi. Opravdu všem doporučuji.

    27.05.2009 09:21:27

Nalezeno receptů: 17

Přidat příspěvek k receptu Celozrnný chléb s dýňovými semínky

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.