reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Celozrnné těsto na pizzu

Klasické italské těsto na pizzu s použitím celozrnné mouky.


  • 5,0

    5 8
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Droždí rozdrolíme do vlažné vody, přidáme olivový olej, sůl a mouku. Vypracujeme hladké a nelepivé těsto, které necháme do druhého dne odležet v lednici v zavřené plastové krabičce, protože těsto nesmí vykynout.

Z těsta na pizzu vyválíme opravdu tenký plát (aby se nám pizza dostatečně upekla), na který pokládáme ingredience dle chuti. Pizzu pečeme zprudka na pečícím papíře dokud okraje nezezlátnou a těsto není křupavé.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Celozrnné těsto na pizzu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.