reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Celerová polévka s nočky

Polévka nenáročná na přípravu. Navíc všechny suroviny doma zaručeně najdete.


  • 2,0

    13×

    2 13
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

těstíčko



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 664 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 905 hodnocení

Tip na víkendový oběd: Vepřová krkovice na smetaně

29. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 654 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 734 hodnocení

Recept na banánové muffiny s pekanovými ořechy krok za krokem

28. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 135 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 187 hodnocení

Luštěninové penne s čočkovou omáčkou a feta sýrem krok za krokem

27. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 720 hodnocení

Jak uvařit vejce, aby neprasklo, dalo se dobře oloupat a mělo dokonalý žloutek

26. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 604 hodnocení

Tvarohové koblihy bez kynutí krok za krokem

25. 2. 2020

Postup přípravy

Celer očistíme a nastrouháme nahrubo.

V hrnci rozehřejeme heru a vsypeme do ní celer. Základ zaprášíme hladkou moukou a zalijeme vroucí vodou. Základ polévku osolíme a pomalu vaříme.

Mezitím si připravíme nočky. Máslo rozehřejeme. Smícháme jej s celým vejce a přidáme hrubou krupici, osolíme a lžičkou nabíráme jednotlivé nočky. Nočky zavaříme ve vroucí polévce. Když bychom je chtěli mít trochu tvrdší, přidáme při počátečním míchání trochu mléka.

Hotovou celerovou polévku s nočky podáváme horkou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Celerová polévka s nočky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.